Πώς να προσθέσετε νέα γλώσσα στο PrestaShop 1.7

Εκτύπωση

Η προσαρμογή του webstore σας είναι κυριολεκτικά μια ατελείωτη διαδικασία. Υπάρχει πάντα κάτι για να βελτιώσετε, να προσθέσετε ή να ενημερώσετε. Επιπλέον, οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου δίνουν στους πελάτες τους πολλές ευκαιρίες προσαρμογής.

Πώς να προσθέσετε μια γλώσσα στο PrestaShop 1.7.5.0

Η προεπιλεγμένη γλώσσα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου PrestaShop είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι μια τέλεια επιλογή σε περίπτωση που εργάζεστε σε αγγλόφωνες χώρες. Ωστόσο, εάν στοχεύετε την επιχείρησή σας στη διεθνή αγορά, μόνο η αγγλική γλώσσα μπορεί να μην είναι αρκετή και ίσως θελήσετε να προσθέσετε μερικές άλλες γλώσσες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ο λόγος για τον οποίο δεν είναι ο ίδιος ο γλωσσικός φραγμός, γιατί οι περισσότεροι Ευρωπαίοι και οι Νοτιοαμερικανοί γνωρίζουν τα αγγλικά σε χαμηλό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε αρκετά για τον πελάτη σας και επιθυμείτε να του προσφέρετε άνετη εμπειρία αγορών.

Για να προσθέσετε μια νέα γλώσσα στο PrestaShop 1.7.5.0, πηγαίνετε πρώτα στην ενότητα Βελτίωση -> Διεθνής -> Εντοπισμός.

international localization

Στο επάνω τμήμα του μενού θα δείτε 4 καρτέλες - Εντοπισμός, Γλώσσες, Νομίσματα και Γεωγραφική τοποθέτηση. Κάντε κλικ στο δεύτερο. Εδώ θα δείτε τη λίστα των γλωσσών που υπάρχουν ήδη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα PrestaShop.

languages

Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέας γλώσσας στην επάνω δεξιά γωνία. Εδώ, συμπληρώστε τα παρακάτω χαρακτηριστικά της νέας σας γλώσσας:

add new language

Αφού έχετε ρυθμίσει όλες τις παραμέτρους που θεωρείτε απαραίτητες, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Η νέα γλώσσα θα εμφανιστεί στο μενού "Γλώσσες".

new language successfully created

Τώρα, καθώς πηγαίνετε στην προβολή του καταστήματός σας, δεν θα δείτε μία, αλλά δύο γλώσσες για επιλογή - αγγλικά και γερμανικά στην περίπτωσή μας.

choose language

Υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος για να προσθέσετε μια νέα γλώσσα στο PrestaShop 1.7.5.0. Μεταβείτε στην επιλογή Βελτίωση -> Διεθνής -> Μεταφράσεις.

international translations

Εδώ θα δείτε τέσσερις ενότητες, χρειάζεστε τη δεύτερη - Προσθήκη / Ενημέρωση γλώσσας. Στην αναπτυσσόμενη λίστα βρείτε τη γλώσσα που θέλετε να προσθέσετε. Πατήστε Προσθήκη ή Ενημέρωση της γλώσσας.

Μεταβείτε στην επιλογή Εντοπισμός -> Γλώσσες και δείτε τη νέα γλώσσα που προστέθηκε στη λίστα.

add update a language 4 new

Η δεύτερη μέθοδος είναι, προφανώς, πιο εύκολη και κατάλληλη για πιο κοινές γλώσσες. Ο πρώτος τρόπος σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη γλώσσα από την αρχή. Ποια επιλογή θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από εσάς.